What would Tyler Durden do? "Candida pro causa ense candido"

Terroristien kanssa ei neuvotella

Monet suomalaiset ovat valmiit unohtamaan yhden viime vuosikymmenten suurimmista rikoksista, toivomalla rauhaa meidän ajaksemme.

Muun muassa entinen kommunistipresidenttimme Tarja Halonen on huolissaan taistelujen pitkittymisestä. Toisin sanoen, itäinen Ukraina on luovutettava Venäjälle, ennen kuin pahempaa tapahtuu. Normaalissa länsimaisessa demokratiassa on totuttu ajattelemaan, että terroristeille ei voi antaa periksi. Syyllisiä ei pidä palkita rikoksestaan. Kuinka syvällä venäläisten sylissä jo olisimmekaan jos meillä vielä olisi edelleen yhtä höperö presidentti.

Mediaa ei voida syyttää kysymällä typeriä vääriltä ihmisiltä. Pienillä Suomen markkinoilla mainostuloja saa parhaiten kotimaisten kylähullujen, kuten Aleksateri-instituutin "tutkijan" Markku Kangaspuron lausunnoista, mutta vaarana on aina että kansalaiset ottavat ne todesta. Toisin kuin nämä maksetut asiantuntijat mainostavat, Ukrainalla, EUlla tai USAlla ei ole tilanteen kanssa mitään tekemistä.

Ei ole mitään turmaa, onnettomuutta tai vahinkoa. Kyse on historiallisesta rikoksesta, jossa aseistetut aikamiespojat ampuivat kännissä siviilikoneen alas taivaalta. Nämä rikolliset estävät kansainvälistä tutkintaa ja ovat luovuttaneet raskauttavimmat todisteet rikoksentekovälineiden omistajille. Heitä ei tule ymmärtää eikä heille tule antaa periksi.

Jos länsimaat todella keskittyvät tulitaukoon ja antavat terroristien julistaa Itä-Ukrainan itsenäiseksi, voidaan kaikki kaupalliset lennot pian unohtaa. Oikeastaan kaikenlainen rauha missään päin maailmaa voidaan unohtaa. Jokainen terroristi muistaa ikuisesti mitä tapahtui vuonna 2014. Jos sanomaasi ei oteta todesta, murhaamalla viattomia sivullisia saat mitä haluat.

Onneksi nykyiset länsimaiset johtajat eivät halua kansalaistensa elävän sellaisessa maailmassa.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

7Suosittele

7 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Käyttäjän mukitalo kuva
Veikko Mäkitalo

Tunnuksettomat separatistit estivät tarkkoilijoiden johtajan mukaan puolikännissä,,, Jos kokeiltaisiin täydellistä eristämistä muusta maailmasta suunnilleen Krim, itäinen osa Ukrainaa ja kapellimestari Venäjä vaikkapa koeviikoksi. Raskaalla kädelle puoliapinalaumaa vastaan, eivät ansaitse maailman syövän lakeijat sääliä saatikka oikeutta tässä tapahtumassa. Lisäksi toivoisin voivani välttyä näkemästä Halosen naamaa vääntelemässä asioita mutkalle, keskittyisi niihin Afrikan mantereen solidaarisuusmummoihin boogiewoogietahdein hirssiä hämmentäen, mokomakin kehveli.

ps Maaiman syöpä = venäjä , luonnehdinta tuntemattoman asiantuntijan käsialaa.

Käyttäjän MargaretaBlafield kuva
Margareta Blåfield

No jo on vääristelyä! Eihän sentään Halonen ole esittänyt mitään alueluovutuksia.

Käyttäjän ollivaisala kuva
Olli Väisälä

No viimeistään riviltä 3 näkee, ettei tätä kirjoittajaa kannata ottaa vakavasti.

Käyttäjän MargaretaBlafield kuva
Margareta Blåfield

Niinpä, mutta jotkut aina kuitenkin ottavat ja levittävät tosiasioina vitsiksikin tarkoitetut vääristelyt.

Käyttäjän ojala kuva
Tommi Ojala

"Halonen muistutti Ukrainan olevan keskellä Eurooppaa, erittäin lähellä Suomea.
- Toivon todella, että Euroopan unioni, Etyj, USA ja Venäjä - sekä ennen kaikkia ukrainalaiset itse - tajuavat sen, että ainoa oikea tie tällä hetkellä on saada jonkinlainen, vaikka kuinka hauras sovinto aikaiseksi. Siitä on helpompi lähteä liikkeelle.
- Jos tilanne pitkittyy, se vain pahenee."

Tähän asti rauhaa on esittänyt Putin, jotta kapinalliset saavat humalaiset rivinsä koottua. Rauhoitetussa konfliktissa alueluovutukset onnistuvat kuten Krimillä.

Käyttäjän MargaretaBlafield kuva
Margareta Blåfield

Minusta on päivänselvää, että konfliktit pitä pyrkiä sovittamaan.
Ei Putinkaan käsittäksen ole puhunut mistään alueluovutuksista. Venäjällä on Krimillä strateegisesti tärkeä laivastotukikohta.

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Joo mä kyllä ihmettelin mistä hemmetin sovinnosta tämä Halonen höpäjää? Ei sen sekopäisen Putinin kanssa voi mitään sovintoa tehdä.

Käyttäjän MargaretaBlafield kuva
Margareta Blåfield Vastaus kommenttiin #7

Siinä on tietysti ongelma, myös venäläisille.

Toimituksen poiminnat