What would Tyler Durden do? "Candida pro causa ense candido"

Viski

  • Viski

Aluehallintovirasto on ilmoittanut Olut- ja viskiexpon järjestäjälle, että sana viski on poistettava yksityisten ihmisten blogeista, tai tapahtumayrittäjä joutuu vaikeuksiin. 

Yksityiset ihmiset, kuten allekirjoittanut, eivät Avin mukaan saa kertoa Olut- ja viskiexposta, joka järjestetään 24.-26. lokakuuta Kaapelitehtaalla Helsingissä.

Ennen käskyä harva suomalainen edes tiesi, että oluita ja viskejä esittelevä messutapahtuma järjestetään Kaapelitehtaalla, osoitteessa Tallberginkatu 1. Kun Valtion virkamiesten antamat ohjeet kieltävät googlea löytämästä tapahtumaa hakusanalla viski, niin osoite http://olutexpo.fi saattaa monelta jäädä löytymättä.

Tämä olisi ikävä yllätys niille yli kolmellekymmenelle näytteilleasettajalle, jotka kolmepäiväiseen panimotapahtumaan ovat tulossa.

Nykyisellään Olut- ja viskiexpon järjestämää Olut- ja viskiexpoa on siis kutsuttava nykyään vain Olut expoksi. Ei siis missään nimessä Olut- ja viskiexpoksi. Koska tapahtuman mainostaminen on Avin mukaan kiellettyä, suosittelen jokaista jättämään väliin Olut- ja viskiexpon, joka siis järjestetään 24.-26. lokakuuta. Kaapelitehtaalla.

Tämän tekstin tykkääminen ja jakaminen on uuden alkoholilain vastainen.

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

15Suosittele

15 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Käyttäjän MarkkuJohannesLikitalo kuva
Markku Likitalo

Alkosta saa viinaa, ostakaa!,alko.fi.

Käyttäjän Savolax kuva
Jukka Heikkinen

Wiski, tuo elämän eliksiiri...
Suosittelen!

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

List of whisky brands:

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_whisky_brands

Pitääkö EU-Suomen pokka kieltää k.o. sivun avaamisen?

Käyttäjän seppaeo kuva
Oskari Seppänen

Eipä valmistajakaan kotisivuillaan saa kertoa viskiä, vaan tislettä valmistavansa.

Tämä on salaliitto jolla saadaan tuhottua seuraavankin sukupolven laatutietoisuus, eli taattua altian paskojen tuotteiden menekki.

Milloinkohan kielletään kokonaan tisleen makuun vaikuttaminen? *puska kahisee*

Käyttäjän tomiketola kuva
Tomi Ketola

Kohta kun ei kieltolakisuomessa saa enää kehua niin käytetään vielä tilaisuutta hyväksemme:

Irkkuviski Redbreast on niin pehmeän makuista ja hyvää että suosittelen sitä kaikille alaikäisillekin sen salmiakkilonkeron tai metsämansikkasiiderin sijaan mitä hörppivät. Erityisesti suosittelen akvaviitia ja Vert & Vif absinttia raskaana oleville naisille ja vieläpä tuttipulloon pilteille.

Käyttäjän deneidez kuva
Petri Pakarinen

Koko homman takana on muuten Anneli Taina. Osoitteeseen https://www.avi.fi/web/avi/palaute voi laittaa palautetta tästä järjettömyydestä.

Näin sivuhuomiona eräs skottilainen viskin valmistaja hieman säikähti uudesta linjauksesta ja näyttää nyt kaikille suomalaisille ei-oota.

https://glenmorangie.com

"Access to this page is restricted due to alcohol laws in your country."

Käyttäjän susijumala kuva
Henri Alakylä

Kreikan yhteydellä kysyy suoraan syntymäaikaa.

Palaammeko aikakauteen, jossa proxyillä hoidetaan asiat? :D

Toimiiko muuten esim. sivusto adultworks Suomessa? Sattuneista syistä en laita koko osoitetta siihen. Ja jollei intuitio pelaa, niin jonkinlaisesta aikuisviihteestä siinä on kyse (ennen googlaamista).

Käyttäjän susijumala kuva
Henri Alakylä

Pärjätkää siellä Suomessa.

Minä istuin pari viikonloppua sitten paikallisessa kylässä (n. 1,2k populaa kriisin jälkeen, 2k ennen) illanvietossa ja nautiskelin Lagavulinnia.

Pistin erityisesti merkille, että täkäläinen annos on 10 cl, ja he valittivat paljon sitä, että potussa oli aineksia vain puoleen annokseen.

Kysyivät, tilaanko sen puoleen hintaan.

Siinä teille alkoholikulttuuria.

Toimituksen poiminnat