*

What would Tyler Durden do? "Candida pro causa ense candido"

Muutama täky

Otan tässä kirjoituksessa kantaa minua pitkään häirinneeseen asiaan. Blogiani seuraavat henkilöt tietävät, että en pidä ruotsalaisista, vaikka naiset Ruotsissa ovatkin erittäin kauniita. Haluankin tässä kirjoituksessa kertoa muutaman ajatuksen ruotsalaisuudesta.

Ohikulkijoiden ryöstely ja verovaroilla loisiminen on ruotsalaisten kansallinen, ehkä suorastaan geneettinen erityispiirre. Mikael Lilius bonuksineen ja hallitsemattoman maahanmuuton suuri ystävä Astrid Thors ovat oivia esimerkkejä ruotsalaisten kansallisesta ja geneettisestä, ehkä joka pahuudenomaisesta viasta. Kaikista ärsyttävimpiä ovat silti Suomeen sosiaalietuuksien takia muuttavat ruotsalaiset. Mikä on ruotsalaisten oikeus tulla Suomeen varastamaan ja loisimaan?

Haluaisin myös tässä kirjoituksessa kritisoida kristinuskoa, mutta koska sananvapauden kääpiömaa Suomessa jumalanpilkka on laissa merkitty rangaistavaksi, en blogini lukijoiden takia sitä lähde blogin sulkemisen pelossa tässä avaamaan enempää.

Tämän blogitekstin tarkoitus on ainoastan tuottaa pientä mielipahaa kaikille ruotsalaisille. Vaikka ruotsalaiset eivät puhu Suomea ja he viettävät kaiken aikansa loisimassa ja naisiamme iskemässä, jotkut heistä saattavat tähän tekstiin törmätä.

Toivotan lopuksi hyvää arpaonnea sananvapauden suureen koitokseen Helsingin käräjäoikeuteen.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (20 kommenttia)

Käyttäjän malva kuva
Eeva Vasenius

Iltaa Ojala.

Jäin vähän funtsimaan, että tarkoitat tuossa nyt "ruotsalaisilla" Suomen- ruotsalaisia ihmisiä vaiko ihan sveduja?

Entäs tämä?

"Kaikista ärsyttävimpiä ovat silti Suomeen sosiaalietuuksien takia muuttavat ruotsalaiset. Mikä on ruotsalaisten oikeus tulla Suomeen varastamaan ja loisimaan?"

Onko tuosta jo muodostunut jokin ongelma? En edes tiedä tällaista tapahtuneen, paitsi ehkä joissain sellaisissa piireissä, jossa kaikki käyttävät kansallispukuja......

No, ehkä nuo olivat vaan sellaisia iltamietteitä... :)

Eeva

Jari-Petri Heino (nimimerkki)

On kyllä sellaista kiihoittamista kansanryhmää vastaan, että jos ei postia tule Ilmanilta niin ihmetellä täytyy ;)

Tapio Tuuri (nimimerkki)

Aika paha, siis siinä mielessä, että tämä voidaan tulkita arvosteluksi islamia kohtaan.

Oloni on haikea. Olin muka 30 vuotta sitten kova radikaali arvostellessani kristinuskoa. Koin sen silloin järjettömäksi ja toin näkemykseni esiin. Nykyään koko valtakoneisto, evankelisluterilaista kirkkoa myöten suojelee ja myötäilee islamia. Se sanoo, että tämä kaikki on ennakkoluulotonta ja suvaitsevaista.

Mitä teen? Voiko edelleen vastustaa järjettömäksi kokemaansa uskontoa vai saako siitä tuomion nyt suvaitsevaisuuden nimissä?

Minä olen vuosikymmenten varrella oppinut sietämään kaikkia niitä uskonsuuntia, jotka sietävät minuakin, mutta kysyn edelleen, voinko vastustaa jotain mielettömäksi ja tuhoisaksi kokemaani valloittajauskontoa, joka tekee hiljaista hivuttautumista Suomeen?

Vastaus on varmaankin kielteinen.

Käyttäjän ojala kuva
Tommi Ojala

Kyllä tämän blogitekstin viha on kohdistettu ruotsalaisiin. Suomenruotsalaisista ei ole kyse, he ovat integroituneet hyvin yhteiskuntaamme.

Tapio O. Neva (nimimerkki)

Alustuksesta poiketen Suomessa ei ole kiellettyä enää jumalanpilkka, vaan uskonrauhan häiritseminen. Kaikki uskonnothan eivät ole teistisiä.

Tapio O. Neva (nimimerkki)

#4 "Minä olen vuosikymmenten varrella oppinut sietämään kaikkia niitä uskonsuuntia, jotka sietävät minuakin, mutta kysyn edelleen, voinko vastustaa jotain mielettömäksi ja tuhoisaksi kokemaani valloittajauskontoa, joka tekee hiljaista hivuttautumista Suomeen?

Vastaus on varmaankin kielteinen."

Metsäjumala Tapiona sanoisin, että tuo suomalainen taistelu aavikkouskontoja vastaan hävittiin jo 1249 Hämeessä.

Saara M (nimimerkki)

Nå men Tommi!

Saanen esittää eriävän mielipiteeni!
Mikä oikeutti suomalaiset muuttamaan viime vuosisadan puolessa välissä Slussenin onkaloihin ja jäädä sinne homentumaan vuosiksi kunnolla marinoituina?

Mutta tästähän me voimme keskustella lisää vaikka kasvotusten, kun seuraavan kerran näemme :)

tiedoksenne (nimimerkki)

Ote apulaisvaltakunnansyyttäjä Jorma Kalskeen kirjoittamasta syytemääräyksestä 27.3.2009

"6.2 Somaleja koskeva lausuma

Halla-aho on internetissä 3.6.2008 julkaisemassaan kirjoituksessa
myös esittänyt seuraavan väitteen:
"Ohikulkijoiden ryöstely ja verovaroilla loisiminen on somalien
kansallinen, ehkä suorastaan geneettinen erityispiirre".

Halla-aho on kysymyksessä olevassa kirjoituksessa sinänsä todennut,
etteivät kaikki somalit ryöstä tai loisi verovaroilla ja ettei hän käsittele
edellä tarkoitetun väitteen sisältöä faktana. Toisaalta lausuma on sana-
muodoltaan selkeä ja se esitetään korostetusti tummennetuilla kirjaimil-
la. Lausuman asiasisältö ei muutu, vaikka sitä arvioidaan kirjoituksen
muodostamaa kokonaisuutta vastaan.

Lausuma, joka mukaan ryöstely ja verovaroilla loisiminen on somalien
kansallinen tai geneettinen erityispiirre, sisältää näkemykseni mukaan
asiallisesti ottaen väitteen kysymyksessä olevaan ryhmään kuuluvien
ihmisten luonteenomaisesta ala-arvoisuudesta muihin ihmisiin nähden.

Lausumallaan Halla-aho asiallisesti väittää, että kysymyksessä olevaan
ryhmään kuuluvilla ihmisillä on ominaispiirre, joka ennalta määrätysti
johtaa heidän kohdallaan yleiseen rikollisuuteen ja verovaroilla loisimi-
seen. Halla-ahon syrjivä ja vahvasti yleistävä väite on sanottua ihmis-
ryhmää solvaava ja panetteleva, koska siinä kerrotuin tavoin kuvataan
kokonaiseen kansanryhmään kuuluvat ihmiset rikollisina ja yhteiskun-
nan loisina. Lausunto loukkaa näiden ihmisten ihmisarvoa.

Lausuma, jota riidattomasti on levitetty yleisön keskuuteen, täyttää
rikoslain 11 luvun 10 §.ssä säädetyn tunnusmerkistön. Halla-aho on
todennäköisin syin syyllistynyt kiihottamiseen kansanryhmää vastaan."

Yleinensyyttäjä (nimimerkki)

Vaadin kaikkia kirjoituksiasi tuhottavaksi.

Seppo Lehto (nimimerkki)

Tänään lähti valituslupahakemus KO:een 2 v 4 kk ehdottomasta vankeusrangaistuksesta

Jussi Halla-ahollehan napsahti mainitut syytteet kritisoituaan oikeusmurhaani scriptassaan.

Kiitoksia Jussi Halla-aholle ja toivokaamme että koko maa ottaisi itseään niskasta kiinni ja antaisi potkun persiille näille verovaroilla loisiville hurskastelijoille, jeesustelijoille ja farisealaisille joita virkapalkalla on riesanamme. (Onkohan tuo kansanryhmä?)

http://www.adressit.com/seppolehto Kiitos etukäteen tuestanne

Seppo Lehto
http://oikeusmurha.blogspot.com
Tampere

Naama (nimimerkki)

Mitäs, onko Seppo päästetty nettiin?

Nihilisti (nimimerkki)

Uskonrauha? mitä hemmettiä sekin tarkoittaa? Siis, että saa käydä palvomassa mielikuvitusolentoja kenenkään häiritsemättä?

Ei kai se tarkoita sitä, että niiden valheista ja tekopyhyydestä ei voi kirjoittaa? sananvapaus kun on vähän voimakkaampi voima kuin tuo "uskonrauha". Millä ilveellä YLE näyttää kaiken maailman jumalanpalveluksi (unohtamatta radio juttuja) valtion kanavalla? Ymmärrän, että vanhuksille on tärkeä, että voidaan laulaa jeesuslauluja ja sanoa isämeidän mutta joku roti sentään.

Innostuin vähän liikaa, mistäs blogi olikaan? Aivan, niin, odottelen vielä milloin saan nätin ruotsalaiset vaimon ja muutaman lehmän korvauksina ruotsalaisten esi-isieni ryöstämiä maihta vastaan.

In court (nimimerkki)

Syyttäjä otti parikin kertaa kantaa Illmanin väitöskirjaan kuten raamattuun totisena totena. Siis tänään Halla-ahon oikeudenkäynnin aikana.

Hän painotti, että väitöskirja on ruotsiksi?

Sehän tarkoittaa, että se on tehty ruotsinkielisiä varten tilanteeseen jossa suomenkieliset vaativat esim."pakkoruotsin" poistoa.
Pakkoruotsin poistuttua poistuu ruotsinkielisten muutkin etuoikeudet(en ala toistamaan).

Ruotsinkielisten on helppo hyväksyä tällainen "raamattu" väitöstilaisuudessa koska sitä voi käyttää tilanteessa kun pakkoruotsin poistaja halutaan käräjäoikeuteen "kansankiihottajana".

Mm. Suomalaisuuden liiton henkilöitä on uhattu rikosnimikkeellä "kiihotus kansanryhmää vastaan".

Tapio Tuuri (nimimerkki)

Luin tämän huolella ja tulin siihen tulokseen, ettei tässä ole mitään lainvastaista, koska tässä ei ole sanaakaan somaleista ja muslimeista.

B.Wisser (nimimerkki)

Oikeesti tarkoitit muslimeita, vaikka puhuitkin ovelasti ruotsalaisista. Mitä se puhe naisien iskemisestäkin oli? Puhuit oikeasti alaikäisistä ja viittasit näin Muhammediin vähemmän maireassa valossa. Ei muuta kuin linnaan miettimään noita törkeitä väitteitäsi. Halusit vain pottuilla Illmanille.

Gesär (nimimerkki)

Sananvapauden rajoittaminen ja viattomien ihmisten vainoaminen on demlalaisten järjestöllinen, ehkä suorastaan geneettinen erityispiirre.

Demla l. Demokraattiset lakimiehet ry, nykyään "Oikeuspoliittinen yhdistys Demla ry" on stalinistisesti tiedostavien oikeusoppineiden tautipesäke, joka on jo vuosikymmenten ajan pursunut mätää ja visvaa suomalaiseen yhteiskuntaan.

Kylmän sodan aikana yhdysvaltain keskustiedustelupalvelu CIA totesi Demlan kansainvälisen kattojärjestön olevan yksi suurimmista uhista länsimaille. Tämä sen vuoksi, että länsimaista demokratiaa ei ole olemassa ilman yksilönoikeuksia, sananvapautta ja lain turvaa. Näitä asioita demlan kaltaiset mätäpaiseet yrittävät rapauttaa - Suomessa valitettavan onnistuneesti.

Aikanaan demla suoritti kasvojenpesun; tehtiin pesäeroa kommunismiin ja taistolaisuuteen päästämällä jäseniksi muitakin kuin kommunisteja. Kun tarkastelee yhdistyksen jäsenistöä ja heidän toimintaansa, tulee väistämättä siihen johtopäätökseen että pesäero oli vain näennäinen. Yhdistyksen päätehtävänä on edelleenkin suomalaisen oikeusjärjestelmän rapauttaminen ja sananvapauden rajoittaminen. Nyttemmin pyhäksi lehmäksi on kommunistisen internationaalin sijasta nostettu "kansainvälinen solidaarisuus", joka tarkoittaa länsimaiden alasajoa monikulttuurin ja islamin avulla.

Demlan jäseniä ovat mm. valtionsyyttäjä Mika Illman, vähemmistövaltuutettu Johanna Suurpää, apulaisoikeuskansleri Mikko Puumalainen, oikeusministeri Tuija Brax ja presidentti Tarja Halonen.

Tarkempaa tietoa saa esimerkiksi nimim. Octaviuksen blogista:
http://octavius1.wordpress.com/2008/04/03/demla-oi...

Puolueeton (nimimerkki)

Yksi versio tästä kuuluisasta lausahduksesta voisi olla:
"Ohikulkijoiden ryöstely ja verovaroilla loisiminen on lappilaisten marjanpoimijoiden kansallinen, ehkä suorastaan geneettinen erityispiirre."

On myös todettava, että eivät kaikki lappilaiset marjanpoimijat tietääkseni ryöstele ja loisi verovaroilla.

Toukka (nimimerkki)

Koska lihavointikin näkyy nykyään olevan syytemääräyksen laukaiseva teko, hankitaan nyt Kalskeelta takuuvarma syyte:

Kristityt syövät palvontamenoissaan Kristuksen lihaa ja juovat tämän verta. Kristinusko on siis kannibaaliuskonto ja kristityt ovat kannibaaleja.

(Toimivatko tässä normaalit HTML.tagit? Ainakin minua voi nyt syyttää lihavoinnin yrityksestä!)

Tunari (nimimerkki)

Armaassa suomenmaassa onpi sananvapaudesta tehty sananvaje. Pakotettu solidaarisuus (valtakoneistoa kohtaan) yhdistääpi meidät näinä hädän ja kurjuuden aikoina, siivittää meidät uuteen loistoon ja glooriaan ilman myyräntyötä tekeviä soraääniä. Aatteemme onpi puhdas ja oikeaoppinen, sitä ei käy kenenkään arvosteleman tahi siihen reikiä puhkoman.

Käykäämme yhdessä vasten avoimenkeskuselun taantumuksellisia voimia sekä mielipiteenvapauden rappiota! Kansan syvät rivit, alas sohvillenne istukaa ja roskaviihdettä katsokaa ja jo kaikuupi valtionvastaiset huudot yksin yössä vailla kuulijaa. Voitto on olevi me "meidän", Toveri!

Toimituksen poiminnat