What would Tyler Durden do? "Candida pro causa ense candido"

Suomen Mandelan pitkä tie vapauteen

Suomalainen mediakenttä on murroksessa, sillä Mitä Vittua!!?? -verkkolehti on onnistunut murtamaan maassamme pitkään vallinneen sensuurin ilmapiirin. Vihdoin maahanmuuttajien, eli "matujen" rikoksista, eli epäillyistä teoista saadaan riippumatonta, eli kenen tahansa nimettömästi kertomaa tietoa, eli hatusta heitettyjä juoruja.

Tilanne koko tuntemassamme maailmankaikkeudessa on hälyttävä, sillä kansainvälinen sananvapausjärjestö Toimittajat Ilman Rajoja nimesi Suomen jo seitsemännen kerran peräkkäin maailman lehdistönvapauden kärkimaaksi. Tämä siitäkin syystä, että maassamme ei saa vapaasti yleistää kaikkia yhden kansanryhmän edustajia rikollisiksi.

Mutta yksi mies päätti omistaa koko elämänsä taistellakseen maailman korruptoitunutta journalismia vastaan, joten hän perusti Mitä Vittua!!?? -verkkolehden. Mediatalot/Käräjäoikeus ovat hänen perässään, sillä Mitä Vittua!!?? -verkkolehti kertoo asioista joista on kaikkien maailman toimittajien kesken yhdessä sovittu vaiettavan.

Mies toteaa puolustavansa eriävää mielipidettään vaikka hengellään. Hän aikookin hakea poliittista turvapaikkaa, jotta ei sitä menettäisi. Tästä pelosta huolimatta Mitä Vittua!!?? -verkkolehti jatkaa samalla linjalla, eli uutisoi henkensä puolesta sotaa ja vainoja pakenevista miehistä negatiiviseen sävyyn jatkossakin. Siis kunhan he kuuluvat maamme uskonnolliseen vähemmistöön.

Mitä Vittua!!?? -verkkolehti kutsuu uutisessaan päätoimittajaansa Suomen Mandelaksi, sillä Etelä-Afrikan oppositiojohtaja Nelson Mandela tuomittiin vuonna 1963 elinkautiseen vankeuteen sabotaasista ja salaliitosta Valtiota vastaan. Hän istui vankilassa 40 vuotta ja sai Nobelin rauhanpalkinnon vuonna 1993 taistelustaan yhdenvertaisen yhteiskunnan puolesta.
Suomen Mandelaa sen sijaan syytetään muun muassa rahapelirikoksesta, laittomasta uhkauksesta ja tekijänoikeusrikoksista, joista voidaan tuomita sakkorangaistukseen. Hänellä on aikaisempia tuomioita neljästä pahoinpitelystä.

Suomalaiset mediatalot ovat olleet jo pitkään huolissaan kansaan vetoavasta MV-lehdestä. Sieltä kansalaiset saavat tietoa helposti luettavassa muodossa, kaikkine kirjoitusvirheineen, satunnaisesti suurilla kirjaimilla korostetuilla sanoilla. Kansan mielipidettä kysytään usein, esimerkiksi aiheella "Mikä uskontokunta ärsyttää sinua eniten?". Vaihtoehtona ovat muun muassa "Buddha", "Islam" "Hindu" ja "Juutalaiset", mutta ei harmikseni esimerkiksi luterilaista kristinuskoa. Kyselyn taustakuvana on pääkalloja.

Suomen Mandela on kertonut pelkäävänsä henkensä puolesta ja hakevansa poliittista turvapaikkaa ulkomailta. MarMain haastattelussa hän syyttää Suomea DDR:ksi. Maailmanlaajuisen sananvapauden äänitorvi Mitä Vittua!!?? -verkkolehti julkaisi päätoimittajansa kannanoton vangitsemisoikeudenkäynnistään:
"Minä, Ilja Janitskin, tulen viemään Suomen valtion Euroopan ihmisoikeustuomioistuimeen. Tämä ei ole mikään lämmittelykirjoitus, vaan näin tulen tekemään. Suomen kommunistisen tasavallan edustajat unohtivat, että tanssiin tarvitaan aina kaksi. Olisitte antaneet olla mun rauhassa, mutta nyt se on jo myöhäistä. Paska on jo housuissa."

Kaikki sivuston uutiset eivät kuitenkaan kerro maahanmuuttajien rikoksista, ja tarkkasilmäisen lukijan on mahdollista löytää muitakin artikkeleita. Esimerkiksi "Onko Hillary Clinton reptiliaani?", "Kunnioitettakoon Jessikka Aron pyhän kielen salaisuutta ja huulia", sekä tutkivan journalismin helmi "Suomalaisnaisesta tehdään julmasti koditon - Montako matua asuu sillan alla?". Juttu ei kerro montako matua asuu sillan alla, mutta mainitsee Heinolassa asuvan pulskan irakilaisen syöneen vastaanottokeskuksessa pastaa ja jauhelihakastiketta. Jutussa haastateltu nainen toteaa jäävänsä asunnottomaksi, sillä hän ei ole saanut sosiaalivirastoa maksamaan yhteensä 330 euron suuruista lainaansa. Kissatkin ovat jääneet ilman ruokaa.

Ukrainan sodan ansiosta maailmaan on onneksi syntynyt yksi paikka sananvapaustaistelijoille, nimittäin Suomen Mandelalle poliittista turvapaikkaa tarjonnut Donetskin kansantasavalta. Maa esimerkiksi eroaa Saksan demokraattisesta tasavallasta, eli DDR:stä muun muassa nimensä perusteella, joka on DNR. Maa ei kuulu matu-sensuuria ylläpitävään YK:hon, sillä mikään muu valtio ei ole sitä tunnustanut. Onkin ilo huomata, että jopa tällaisissa sisällissotaa käyvissä poliittisissa kehitysmaissa ymmärretään huolehtia poliittista vainoa pakenevista partalapsista.

 

 

P.S. Jos natsitrolleja tällainen leikittely harmittaa, niin ehkei kannattaisi tarjota ihan näin helppoja vastapalloja. Kirjoittajalla ei ole mitään MV-lehteä vastaan, ja puolustan myös MV-lehden oikeuksia puhua vapaasti, niin kauan kun sen teot eivät loukkaa muiden oikeuksia (tekijänoikeus, henkilökohtainen koskemattomuus). Suosittelen myös tutustumaan journalistin ohjeisiin puolueettoman uutisoinnin edistämiseksi myös MV-lehdessä.
Ja isosti tsemppiä Iljalle pitkään taisteluun riippumattomia ja ammattiinsa koulutuksen saaneita kotimaisen median edustajia vastaan. Ja tiedoksi, että on niitä parempiakin tulonlähteitä olemassa kun pienen pohjoisen maan muukalaisvastaisen vähemmistön kiihottaminen. Toivottavasti tässä toisen uskonsoturin, Olli Immosen aloittamassa taistelussa ei kukaan oikeasti kuolisi, edes nauruun.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat