What would Tyler Durden do? "Candida pro causa ense candido"

Mikä ihmeen agendajournalismin fake news?

Vuonna 2018 vihreä poliitikko Rosa Parks suurentaa hiilijalanjälkeään matkustamalla perheensä kanssa liberaaliin Berliiniin, joka nykyisin tunnetaan väkivaltaisesta homovastaisuudestaan. Hän näkee pakkopalautetun henkilön poliisien seurassa ja päättää toimia. Rosa Parks, pyyteettömästi ja itseään ajattelematta aloittaa yksinäisen taistelunsa maailman epäkohtia vastaan julkaisemalla livekuvaa facebookiin. Lainsäädäntösihteerinä hän tietää vain viidesosan pakkopalautuksista liittyvän turvapaikkapalautuksiin, mutta luottaa omaan etniseen profilointikykyynsä suvaitsevaisena poliitikkona. Ja vaikka kyseessä olisikin saksalainen rikollinen, olemme oppineet Seppo Rädyltä Saksan olevan paska maa, joten mistä tiedämme vaikka se siirtäisi myös omat kansalaisensa Afganistaniin jos ne yhtään näyttävät ulkomaalaiselta. Ja mitä sillä sinänsä väliä, suomalainen lehdistö on kesäisin täynnä harjoittelijoita, jotka keskittyvät kyseenalaistamisen sijasta klikkiuutisiin ja vihervasemmistolaiseen agendaan.

Vaikka todennäköisin syy juuri tälle palautukselle olisikin saksalaisen rikollisen palautus kotimaahansa, keskustelu käydään turvapaikkaprosessista. Suvaitsevainen osa Suomesta haukkuu lyttyyn ne jotka kehtaavat sanoa ”Meh, aika sama”. Jopa Korkeasaaren johtaja Martha King junior toivoisi olleensa paikalla ja lausuu kuolemattomat sanansa: ”Itse en uskaltaisi nousta ylös. Haistakaa paska kaikki jotka ette tee mitään”.

Urhean naisen epämääräinen teko onnistuu estämään hänen oman matkansa kohti luvattua kaupunkia ja Suomi on jälleen askeleen lähempänä täydellistä kahtiajakoa. Länsimainen demokratia matkaa taas hieman nopeammin kohti vasemmistolaisen ja oikeistolaisen totalitarismin viimeistä taistelua.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat