What would Tyler Durden do? "Candida pro causa ense candido"

Ylensyönti on homojen hommaa

  • Ylensyönti on homojen hommaa

YLE:n lähettämästä homoillasta tuli mieleen toinenkin yhteiskunnallinen ongelma joka vaatisi vastaavanlaisen keskusteluillan. Tarkoitan tietenkin lihavia ihmisiä, joita leikkisästi kutsun läskeiksi.

Raamattu ei hyväksy läskejä, sillä ylensyönti on ollut yksi seitsemästä kuolemansynnistä jo ikuisuuden. Tämä tekee siitä vakavamman uskonnollisen rikkeen kun esimerkiksi homous, insesti tai teloitus.

Väite siitä että läskit olisivat geeniensä uhreja ja pakotettuja lihavuuteen, on törkeän luokan valhe. Jumala ei ole luonut mitään "geenejä". Jos kokee tarvetta ylensyöntiin, on tarpeesta pidättäydyttävä, Jumala auttaa kyllä siinä.

Läskiys on lisäksi luonnotonta. Meidät on luotu normaalipainoisiksi ja eläinkunnastakin tavataan läskejä eläimiä kovin vähän, vaikka monilla lajeilla taipumuksia läskiyteen onkin.

Mutta eniten olen huolissani läskiparien lapsista. Heitä kiusataan ja pidetään erilaisina. Nämä läskiperheen lapset luulevat läskiyden olevan normaalia ja he oppivat kotona läskien tavat. Lapsista tulee läskejä ja kukaan ei pidä heistä. Tämä aiheuttaa vakavan itsemurhariskin kun he eivät ymmärrä erilaisuuttaan.

Onkin pöyristyttävää, että läskeille on annettu adoptio-oikeus. Läskien lisääntyminen on vaikeaa ja joidenkin mielestä mahdotonta. Suuren yhteiskunnallisen keskustelun paikka olisi miettiä onko läskeillä oikeus lapsiin?

Koulussa lapsia on suojeltava, eikä vanhempien läskiydestä saisi kertoa. Toinen koulun aiheuttama ongelma kouluissa ovat opettajat jotka kertovat elävänsä läskisuhteessa. Jos he arkielämässään käyttävät myös silmälaseja piilolinssien sijaan, oppilaat eivät ymmärrä erilaisuutta ja voivat kasvaa kieroon.

Silmälaseja käyttävät ovat toinen valtava yhteiskunnallinen ongelma. Suurin todiste Jumalasta ovat nimittäin silmät. Evoluutio ei olisi mitenkään voinut luoda niin taidokasta elintä. Silmälaseja käyttävät ovatkin poikkeavia eikä heillä saisi olla oikeutta tehdä lapsia, ominaisuus kun periytyy. Mutta koska silmälasien käyttöä voidaan vähentää lääketieteen keinoin tai piilolinsseillä, ei se ole läskiyteen tai homouteen verrattava epäkohta.

Meidän tulisi herätä ylisuvaitsevaisesta unestamme ja vastustaa raivokkaammin läskiyden yleistymistä. On vakava ongelma että lasten ylensyöntikokeilut ovat yleistyneet ja liberaali maailma hyväksyy läskit osana modernia yhteiskuntaa.

Niin tosiaan, hyväksyn toki lihavat ihmiset, kunhan ne eivät tule minulle tuputtamaan ylensyöntiään.

Herran siunausta kaikille lukijoille.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (90 kommenttia)

Akateeminen pätkätyöläinen (nimimerkki)

:-D
Jos olisin Facebookissa, napsauttaisin tykkää-nappia.

Läski homo (nimimerkki)

Ylensyönti on homojen hommaa ja Jumala on läski homo!

http://www.youtube.com/watch?v=rTwLfDs2y9I

Lisää ideoita (nimimerkki)

Jees. Homot ja läskit vois perustaa uuden kirkon, jossa tunnustus ei enää perustu mihinkään! Mäkinen olisi varmasti innolla lähdössä mukaan ja iso liuta papeista, ainakin nuoremmasta päästä. Niin, ja melko lailla kaikki naispapit.

Homoläskihääseremoniakin voitaisiin rakentaa ihan uusiksi. Uusi "homoläskiliitto" olisi mahdollista solmia itseasiassa vain homon ja läskin kesken. Edellytykseksi voitaisiin vaatia ainakin yhden osapuolen kyky tuntea/osoittaa rakkautta. Lisääntymiskykyä ei edellytettäisi, eikä mahdollisten jälkeläisten kastetta, niinkuin nykyään. Rippikouluja ei tarvittaisi - ne voisi korvata aikuistumis-/luonnonsuojelu-/askartelu-/homo-/kennel- ja läski-leireillä.

Mitäs sanotte?

emminuorgam (nimimerkki)
Vieras (nimimerkki)

Muuten ihan hupaisa kirjoitus, mutta käsittääkseni raamatussa ei puhuta mistään seitsemästä kuolemansynneistä missään kohtaa.

Käyttäjän artolehkamo kuva
Arto Lehkamo

Näin on. On se aina hauskaa nähdä kun homoliittojen puolustelijat "lainaavat" Raamattua jota he eivät ollenkaan tunne. Eivät ole ikinä edes lukeneet, mutta paljastavat tietämättömyytensä juuri tällaisilla "seitsemän kuolemansyntiä" jutuilla - julkisesti. Siksi homoliittojen puolustajien teoriat on niin nautinnollisen helppo ampua alas kun ne ovat tätä tasoa kuin tämä blogi.

Mässäilystä toki Raamatussa puhutaan ja ompa siellä mainita että "jollakin vatsasta on tullut jumala."

Käyttäjän pekkalampelto kuva
Pekka Lampelto

No onko se mässäily siis synnillistä Arton mielestä?

Käyttäjän ojala kuva
Tommi Ojala

Raamatun olen onneksi avannut vain leirikoulussa, muuten haen sieltä lähinnä hauskoja lainauksia. Seitsemän kuolemansyntiä kehitettiin lukutaidottomalle rahvaalle ja yksi näistä kuolemansynnistä oli mässäily, gluttony, josta seuraavassa:
"Gluttony, derived from the Latin gluttire meaning to gulp down or swallow, means over-indulgence and over-consumption of food, drink, or intoxicants -"

M-T Heikka

Mieki vähän ihmettelin, että onko hän katolilainen.

Se on jotain roomaalaista kulttuuria.

Lutherhan oli saksalainen. Veti varmaan braatfurstia ihan huoletonna, ja olutta päälle.

kenoi (nimimerkki)

" Siksi homoliittojen puolustajien teoriat on niin nautinnollisen helppo ampua alas"

Mitä ihmeen tekemistä homoliittojen kannattajien raamatun tuntemuksella homoliittojen sallimisen kannalta?

Vieras (nimimerkki)

Proverbs 28:7 declares, “He who keeps the law is a discerning son, but a companion of gluttons disgraces his father.” Proverbs 23:2 proclaims, “Put a knife to your throat if you are given to gluttony.”

Kuolemansynneistä siellä ei puhuta mutta mässäilystä puhutaan.

one love (nimimerkki)

Hyvä Lehkamo, sana on ONPA, ei OMPA.

Lisäksi haluaisin huomauttaa että kirjoituksen tyylilaji on kolumni, jonka tyyliin kuuluu huumori, ironia, piikittely ja oman kantansa esittäminen oikeana. Se, että omasta mielestäsi pystyt ampumaan teorian alas on todella huono meriitti, juuri kirjoituksen tyylilajista johtuen.

Itse nautin hauskasta kolumnista.

Sukupuoliseen suuntautumiseen katsomatta kaikilla tulisi olla yhtäläiset oikeudet rakastaa, huolehtia ja kasvattaa.

Vieras (nimimerkki)

Hah kuule, näin itse uskonnollisena mutta homoliittona kannattavana ihmisenä on tuskallista luettavaa, kun vastustajat perustelevat kantaansa biologialla ja Raamatulla, selvästi tuntematta kumpaakaan ollenkaan. Vähän kirpaisee katsoa kun ateistit joutuvat korjaamaan tämän jengin väärinkäsityksiä heidän omasta uskonnostaan...

Vieras (nimimerkki)

"Siksi homoliittojen puolustajien teoriat on niin nautinnollisen helppo ampua alas kun ne ovat tätä tasoa kuin tämä blogi."

...plus, enpä ole nähnyt missään keskustelussa, että Raamattua muka tuntevat toisten tuomitsemiseen keskittyvät uskovaiset olisivat saaneet ammuttua alas ensimmäistäkään argumenttia minkäänlaisella järkiperusteella. Vihje: "Raamatussa avioliitto määritetään miehen ja naisen väliseksi ja avioliitto on vuosituhantinen perinne ja homous on luonnoton kun ei eläimetkään ole homoja lol" ei ammu kuin sanojaa itseään jalkaan.

Vieras (nimimerkki)

Mielestäni Lehkamo ei ole ampunut tässä mitään alas.

Vieras (nimimerkki)

Onnittelut, Arto; Olet jälleen onnistunut osoittamaan itsesi muiden fundamentalistien ohella hybriksen täyttämäksi.

Juuri sinä ja kaltaisesi ovat syy siihen, miksi kirkkojen ja kristinuskon suosio laskee laskemistaan, kun välittämisen ja altruismin sanoma haudataan lakimiehen tavoin kaksituhatvuotisten sanamuotojen merkityksen pohdinnan alle. Sinä olet juuri yksi niistä huonoista esimerkeistä, jotka saattavat kaikki kristityt pahaan valoon.

ps. On olemassa useita eläinlajeja, joissa esiintyy homoseksuaalista käyttäytymistä. Luonnotontako?

Vieras (nimimerkki)

Voi kultapieni, tämä on sitä sarkasmia. Tiedän että et ole tarpeeksi älykäs sitä ymmärtämään, mutta voisit siinä tapauksessa pitää edes pienen turpasi kiinni :3

Käyttäjän mirkan kuva
Mirka Järvinen

Arkkipiispa Gianfranco Girotti määritteli eräässä haastattelussa nykyaikana yleiset seitsemän kuolemansyntiä. (BBC News, Iltalehti). Näitä ovat arkkipiispan mukaan:

1. Ympäristön saastuttaminen

2. Geenimanipulaatio

3. Ylenpalttisen vaurauden kerääminen

4. Köyhyyden aiheuttaminen

5. Huumekauppa ja huumeiden käyttö

6. Moraalisesti kyseenalaiset kokeilut

7. Ihmisen perusoikeuksien rikkominen

Näiden lisäksi arkkipiispa mainitsi erikseen myös abortin ja pedofilian.

Torsti Virtanen

Jumalasta tai jumalan mielipiteistä voi kuka tahansa esittää minkälaisia väitteitä tahansa - ei siihen mitään haastatteluja tai kirjoja tarvita. Joillekin ihmisille Jumala puhuu suoraan.

Vieras (nimimerkki)

Ihmiset voivat mistä tahansa asiasta tehdä itselleen "epäjumalan" ruoasta, seksistä, urheilusta, filosofiasta, tieteestä jnejne.

Kaikkia näitä epäjumalan palvomisia koskee samat suuret elämän periaatteet, jotka Raamatussa ilmoitetaan. Älä turhaan mainitse Herran sinun Jumalasi nimeä, sllä hän ei totisesti jätä rankaisematta sitä, joka Hänen nimensä turhaan mainitsee.

Puolueeton (nimimerkki)

Heh. Pitäisiköhän erota kirkosta tämän läskikohun vuoksi.

klerk (nimimerkki)

Ymmärsin tekstin sisällön, mutta mielestäni se saattaa loukata ylipainoisia. En ymmärrä mitenkään, miksi pitäisi loukata kollektiivisesti tiettyä ihmisryhmää, toisen ihmisryhmän esimerkin valossa.

Metabolia ei ole ihan yksinkertainen juttu. Tottakai luonnossa eläimet eivät yleensä liho, koska ravinnon hankinta on vaikeaa ja ravinnon saanti taas niukkaa. Osa eläimistä lihottaa itsensä tietoisesti, jos vaan pystyy. Karhu ja sinivalas näin esimerkkinä.

Ylipainoisia ihmisiä mollataan aivan tarpeeksi jo muutenkin, mutta kysymys kuuluu miksi? Miksi me normaalipainoiset olemme niin tavattoman kiinnostuneita obeeseista tai anorektikoista. Loppupeleissä kukaan ei kuitenkaan ole kiinnostunut kenestäkään.

Vastaus on oma huono itsetunto, koska lähtösyntyisesti emme halua parempia ihmisiä ympärillemme, koska silloin itsetuntomme saattaa romahtaa.

On kovin helppo sanoa "läski" ihmiselle, jota on solvattu koko ikänsä.

Vieras (nimimerkki)

Hahaha! Itse olen reippaasti ylipainoinen, mutta sentään lukutaitoinen ihminen. Mikäli ei tunne kolumnin tehokeinoja tai tunnista ironiaa, kannattaa ehkä jättää lukematta tämän tekstilajin julkaisut.

Kiitos, Tommi Ojala, tästä kolumnista. Nautin purevasta ja ajankohtaisesta kolumnistasi suunnattomasti.

Vieras (nimimerkki)

Juuri näin! Mielestäni kirjoittaja on saavuttanut kolumnin, ironian tavoitteen provosoimalla ja saaden näin ihmiset reagoimaan ja keskustelemaan! Pointtina ei ole se, ovatko tekstin väitteet juuri näin tai eivätkö ole ja voiko läskiyttä ja homoutta rinnastaa toisiinsa... Keskustelu on saatu aikaan, ihmiset ovat alkaneet ajatella..toivottavasti myös omilla aivoillaan!
Ps. olen samaa mieltä siitä, että Raamatun lauseita ei tulisi irroittaa asiayhteyksistään tai Raamatun aikaa/yhteiskuntaa tuntematta. Irroittamalla yksittäisiä lauseita joudutaan vain kauemmas totuudesta ja yht'äkkiä Raamatusta löytyy perusteluja asioille, joista tuhansia vuosia sitten ei ollut hajuakaan!

Käyttäjän ojala kuva
Tommi Ojala

Pahoittelut jos joku tästä loukkaantui, mutta se osittain oli kirjoituksen ideanakin. Miksi olisi ok kirjoittaa vastaava teksti homoista, jos se on epäkorrektia muista erilaisista ihmisistä?

Käyttäjän sirontaakeulassa kuva
O K

Ylensyönti on homojen hommaa. Ja heterojen. Ja neutrien. Sanalla sanoen sukupuolineutraalia hommaa, ellei syö toisen lisääntymiselimiä tai jälkeläisiä, kuten lajimme Homo Sapiens on ottanut tavakseen. Tosin kaikki pedot varista myöten syövät toisten lajien, omansakin munia ja jälkeläisiä, omiaankin. Näin ihminen, sen korkeimman kuva.

Mitä Herra Sebaot mahtaa tästä touhusta tuumata, ei ole tiedossamme. Arvatenkin hänellä on supernovien räjäyttelyssä ja varastelevien mustien aukkojen vahtimisessa sen verran tähdellisempää asiaa, ettei jouda kosher-safkan laaduntarkkailuun paneutumaan aina 110 lasissa.

Ylensyönti on mukavaa. Ja ikäänkuin oletusasetuksesta, määritelmästä käsin johdettuna ja lähtevänä epäterveellistä ja siten siis syntiä. Suurin, se kuolemansynti on olla epäterve. Koska se tulee kalliiksi. On syntiä tulla kalliiksi.

Vain rikkaat homot eivät tee syntiä.

Samppa Haapavaara

Nyt on bileet punavuoressa. Kauniit ja rohkeat laihduttaa kokoomuksen kokaiinilla.

lukaisinpa (nimimerkki)

Aivan loistava!

lukaisinpa (nimimerkki)

terävä kommentti, aivan loistava -kiitos! piristi päivää!

Mahtavaa. (nimimerkki)

Kiitos tästä. Juuri näin.

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

Hahahahahah :D Helevetin hyvä kirjotus.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Kauneus on katoavaista, mutta läski on ikuista.

Nimi oli rekisteröity, joten Henna (nimimerkki)

Paras oivallus miesmuistiin. Aivan helevetin hyvä. Tulen siteeraamaan lukuisia kertoja.

Käyttäjän ojala kuva
Tommi Ojala

Kiitos paljon kommenteista.

Teksti kirjoitettiin siteerattavaksi. Halusin vain tuoda uuden näkökulman homokeskusteluun.

Vieras (nimimerkki)

Yhtä naurettava blogi kuin se, että kaksi miestä tai kaksi naista pystyisivät keskenään lisääntymään. Nauratti ihan helevetisti.

Käyttäjän Ruuhijarvi kuva
Tuomas Ruuhijärvi

Kiitos tästä! Erinomaisesti argumentoitu kirjoitus. Unohdit tosin listalta kaljuuntumisen, joka on täysin epänormaalia, koska suurimmalla osalla ihmisiä kuitenkin kasvaa hiukset, mutta se onneksi olisi peitettävissä esimerkiksi peruukeilla. Käsittääkseni myös kaljuuntuvien ihmisten lapset ovat taipuvaisia kaljuuntumaa myöhemmällä iällä, joten tulisi myös pohtia saisivatko kaljuuntumisen merkkejä osoittavat ihmiset tehdä lapsia.

Käyttäjän isuksi kuva
Ismo Suksi

Juttu ei ollut hauska eikä nokkela. Lähinnä lapsellinen, koska pitää yllä netissä kovin yleistä pinnallista keskustelua. Heittoja sinne ja heittoja tänne - taustalla aina jonkinlainen agressio. En ymmärtänyt koko ideaa - oon kyllä vähän läski - ehkä se johtuu siitä.

Käyttäjän ojala kuva
Tommi Ojala

Läskien ei tarvitse tykätä läskifoobikoiden mielipiteistä

Ismo Suksi (nimimerkki)

En ottanut mitään kantaa väitteeseen keskustelun pinnallisuudesta. Olet siis samaa mieltä - kiitos! Tervettä itsekritiikkiä.

Vieras (nimimerkki)

Aika nappiin osui, hyvä rinnastus. Lihavien lapsia tosissaan kiusataan vanhempien kustannuksella. Liikalihavuus on este adoptiossa kun se vaikuttaa terveyteen. Liikalihavuudesta pääsee eroon jos rajoittaa syömistä ja alkaa liikkumaan. Liikalihavien lapsista tulee ylipainoisia prosentuaalisesti enemmän kuin normaalipainoisten lapsista. Liikalihavuus on määritelty sairaudeksi/oireeksi (psykologinen, biologinen). Monet yrittävät käännyttää liikalihavia vetoamalla johonkin uskomukseen liikalihavuuden vaarallisuudesta.

Vieras (nimimerkki)

Joo, tosi naseva(not) kirjoitus. Hyvä rinnastus, liikalihavuuteen saa lääkkeitä, entäs homouteen?

Vieras (nimimerkki)

Kyllä homouteenkin lääkkeet löytyy. Ongelma on, että potilaan muu terveys voi kärsiä hoidon aikana

Matti Keränen (nimimerkki)

Hiton hauska kirjoitus, vaikka läski olenkin. Seitsemän kuolemansyntiä muuten niputetaan mm. täällä:
http://fi.wikipedia.org/wiki/Seitsem%C3%A4n_kuolem...
" Seitsemän kuolemansyntiä ovat varhaisessa kristillisessä opetuksessa käytetty paheiden luokitus."
Ilmankos joku uskova käy jo kitisemässä, että "ei tuosta Raamatussa puhuta". :DDD

meh (nimimerkki)

Varhaisen kirkon kristillisen opetuksen mukaan poltettiin ihmisiä noitina ja kirkon vihollisina. Milloin joku uskova käy kitisemään, että "ei tuosta Raamatussa puhuta" :D:D

Vieras (nimimerkki)

Hyvä kirjoitus! Läskiyttä ja epäterveellisiä elintapoja tuleekin seurata ja ihmisiä ohjeistaa terveellisimpiin elämäntapoihin, varsinkin kun niistä aiheutuu vakavia sairauksia ja yhteiskunnalle valtavia kuluja. Tämä on tehtävä hyvissä ajoin ennen kun on liian myöhäistä. Seurannan tulee alkaa neuvolasta aina vanhainkotiin jatkuen. Joku sanktio/porkkana tulisi keksiä. Kyseessä on kuitenkin oma valinta. Jos geenisi ovat taipuvaiset ylipainoisuuteen, tulee sinun olla entistä tarkempi syömätavoissa ja liikunnassasi. Päteehän se muihinkin geeniperäisiin "sairauksiin".

Vieras (nimimerkki)

3Moos.21:18-20 ja 2.Sam.5:6-9 erikseen kieltävät pääsyn temppeliin rammoilta ja sokeilta, eli silmälasit todellakin ovat kauhistus Jumalan silmissä.

joku (nimimerkki)

Mielenkiintoinen tulkinta. Käyttävätkö sokeat ja rammat aina silmälaseja? Sokea niitä tuskin ainakaan tarvitsee...

Vieras (nimimerkki)
Vieras (nimimerkki)

Ethän sie oikeasti ole tosissasi..? kuinka tyhmä ihminen voikaan oikein olla...

Vieras (nimimerkki)
Haamu (nimimerkki)

Mun mielestä tää ei ollut lainkaan hauska kirjoitus, vaan ajankuva siitä, millaiset arvot ihmisillä on - tai arvottomuus.

Jos mielestään lainaa jotain (noin huterasti), osoittaa vain oman tyhmyytensä. Fiksu tajuaa vaieta, kun ei asiasta mitään tiedä, mutta kun haluaa tulla kuulluksi!

Vieras (nimimerkki)

Hyvä kolumni.

Monet vain eivät ole tajunneet, mitä kirjoittaja haluaa sanoa! Itse ylipainoisena en missään nimessä ottanut tekstiä liikalihavien mollaamisena vaan nimenomaan niin, että kirjoittaja halusi tuoda esille, kuinka absurdia on tämä homojen - tai keiden muiden tahansa, olivatpa he liikalihavia, silmälasipäisiä tai muuten vaan "poikkeavia" - alistaminen ja haukkuminen.

Teksti on ironiaa, eivätkö sitä kaikki ymmärtäneet? Jos kerran on täysin luvallista kirjoitella ja sanoa loukkaavia asioita homoista niin miksei niin sitten saisi tehdä kaikkien muidenkin kohdalla - tai oikeastaan päin vastoin, mistään ihmisryhmästä ei saisi puhua sellaista paskaa kuin mitä nyt viime päivinä on kuultu. Lisäksi Tommi Ojala on tuonut mainiosti esiin sen, ettei raamattu tai mitkään muutkaan vuosituhansien takaiset kirjoitukset ja ohjeet todellakaan ole sellaisenaan sovellettavia nykymaailmassa.

Vieras (nimimerkki)

Todellakin, kysymyshän oli satiirisesta kirjoituksesta, hieman samalla tyylillä kuin William Satiren (alias Douglas R. Hofstadter) kirjoitelma "A Person Paper on Purity in Language", jossa vastaavasti naisten yhteiskunnallinen asema peilataan mustien asemaan.

http://www.cs.virginia.edu/~evans/cs655/readings/p...

Vieras (nimimerkki)

Mahtava kirjoitus! Sisälsi asiaa, mutta nauratti ironisuudellaan. Lisää tällaisia.

Vieras (nimimerkki)
Käyttäjän aleksieskelinen kuva
Aleksi Eskelinen

Loistavaa!
Menee tässä aiheessa kärkeen yhdessä kirjoituksen "Homouden kauhistus herättää kysymyksiä" kanssa!: http://www.ksml.fi/mielipide/mielipidekirjoitukset...

Vieras (nimimerkki)
Käyttäjän saramo kuva
Jussi Saramo

Ensimmäinen Ojalan kirjoitus, joka herättää hilpeyttä ilman myötähäpeää. Hienoa, kehitystä tapahtuu, jatka samaa rataa!

Käyttäjän ojala kuva
Tommi Ojala

Kiitos suuresti, Jussi.

On meillä onneksi edes jotain yhteisiä asioita. :)

Vieras (nimimerkki)

Niin, eihän tässä tosiaan ole kysymys lihavien mollaamisesta (itsekin taitaa noita vuosirenkaita olla jo pari liikaa...) vaan mahtavan nasevasti ja sarkastisesti arvostellaan sitä miten homoja saa haukkua ja homoutta vastaan voi heitellä raamatusta kommentteja vaikka raamatussa "kielletään" mini muukin asia ja toisaalta moni asia on sallittua vaikka sen nyky-yhteiskunta torjuukin moraalittomana, kuten orjuus jne.

Heitän vettä myllyyn ja väitän että homot ei juuri tuhlaile kaikkien yhteisiä verorahojakaan vaan päinvastoin ovat usein korkeasti koulutettuja ja kuluttavat ja matkustavat, mutta läskit sairastuu II-tyypin diabetekseen ja sydän- ja verisuonitauteihin ynnä muuhun ja SITEN tuhlaavat 15 % koko Suomen sosiaali- ja terveysmenoista!! Järkyttävä epäkohta joka tulee heti korjata läskiverolla.

Just joo (nimimerkki)

Ei sitten paskempaa ja loukkaavampaa tekstiä ole vähän aikaan tullut eteen. Oli vitsi tai ei, tämä on törkeä loukkaus kyseisiä ihmisiä kohtaan.

Vieras (nimimerkki)

Kuinka tyhmä voikaan ihminen olla? Etkö oikeasti ymmärtänyt minkä asian kirjoittaja tuo esille tekstissään ironian ja provokaation avulla?

Vieraampi (nimimerkki)

Ateistinakin voin sanoa suoraan että teksti on aivan täyttä roskaa. Ainoa kysymys mikä mieleen tästä juolahataa on, että minkä takia uskoa satiiristesti viiltelevä ja ironiaa viljelevä vaivautuu edes kirjoittamaan mitään tallaista?

Melkein yhtä hyvää juttua mitä vänkytettiin rippikoulussa. Ja mikäli lähtee raamattua siteeraamaan kannattaa todellakin nähdä vähän enemmän vaivaa kuin Wikipedian tarjoama osio ja pari Hollywood-elokuvaa.

Vieras (nimimerkki)

Mistä näitä homojen suosijoita tulee, nämä tyypit antaa nussiskella persereikään ja sitten kulkevat vanhuutensa paskat housussa ja vaipoissa.Tulevaisuudessa tarvitaan lisää verotuloja joilla saadaan hinureiden perseet kursottua kuntoon.

Vieras (nimimerkki)

Heterothan ei pane perseeseen ikinä :D

Robert Poulsen (nimimerkki)

Läskien adoptio-oikeus on suolesta! Kahden laihan muodostama perhe on onnellisempi koska sieltä puuttuu se läski joka syö!

Pentti Järvi

with pure arms for a pure cause :)("Candida pro causa ense candido")

Berrykaka (nimimerkki)

On niin epämääräinen julkaisu, että pakko olla trolli. :D

It's a TROLLERCOSTER!

Joku vaan (nimimerkki)

Joo hauska kirjoitus ja selvästi ironinen, jota hra Lehkamo ei ymmärtänyt näköjään, jos luuli näin. Lisäksi hän ei itse osaa selvästikään suomen kieltä (em. tyypillinen yläkoululaisen sanamoka), joten on kornia arvostella, jos joku ei tunne kovin tarkasti erästä tiettyä satukirjaa.

Se ei osunut ihan nappiin, että lääketiede (sitähän kirurgiakin on) ei auttaisi läskiyteen. Silmät voidaan korjata - ja läskiyteen käy niin rasvaimu moneen kohtaan kuin myös Amerikassa jo nykyään 2-kymppisten keskuudessa suosittu gastric bypass surgery. Johan läski lähtee. Ai niin ja voihan homotkin aina kastroida - sitten ei tarvi Räsäsen pelätä, että toteuttaisivat näitä halujaan.

Jukex0rz (nimimerkki)

Aivan mainiota. Inhimillisyyttä, ihmiset. Ei muuta.

Vieras (nimimerkki)

Tosi hyvä kirjoitus. Itsekin yritän päästä eroon muutamasta ylimääräisestä kilosta. Läskit tulevat liian kalliiksi yhteiskunnallemme yhdessä alkoholistien ja tupakoitsijoiden kanssa (muutaman mainitakseni).
Toisaalta voisi ajatella että nämä ongelmatapaukset velvoitettaisiin itse maksamaan hoitonsa (silloin kun sitä tarvitsevat), jotta koko yhteiskunta ei joudu ylettömästi kärsimään heidän takia. Ei hyvinvointivaltion tarvitse pitää kaikista huolta hinnalla millä hyvänsä.

Vieras (nimimerkki)

Tulkaa vaa kaapist ulos kaikki homojen puolustelijat! Saavat mielestäni olla mitä ovat ja ihmisarvo kuuluu toki heillekin, mutta et kirkon pitäis mennä homoliitot siunaan, EI TODELLAKAAN. Miksi kirkko sellaista edes tekisi.. ja kuka homo oikeasti edes haluaisi mennä kirkossa naimisiin?
Kyllä on niin et 80% suomalaisista on menettäneet loputkin järkensä, tollaset älyvapaat yksilöt (nykypäivänä vois sanoo jo massat) sais viedä jollekin mahd.kaukaiselle saarelle yhdessä sinne homostelemaan ja muuta älytöntä tekee mitä nää nykyään keksiikää kaikkee..

Vieras (nimimerkki)

Ennen oli elokuvissa ja tv-sarjoissa pakollinen neekeri. Nykypäivänä siellä on pakollinen homo. Tulevaisuudessa siellä on pakollinen pedofiili! Aina vaan mennään eteen päin ja halutaan saada lisää oikeuksia. Joten annetaan pedofiileille myös oikeus tehdä hommiaan kun muuten heillä ei ole samat oikeidet kuin muilla. Tuntuu tosi pahalta jos he jäävät myös ulos samoista oikeuksista mitä homotkin haluavat.

Vieras (nimimerkki)

Niin, "neekeriys" ja "homous" ovat ilmeisesti yhtälailla mielenterveydellisiä sairauksia kuin pedofilia?

Vieras (nimimerkki)

Ennen oli elokuvissa ja tv-sarjoissa pakollinen neekeri. Nykypäivänä siellä on pakollinen homo. Tulevaisuudessa siellä on pakollinen pedofiili! Aina vaan mennään eteen päin ja halutaan saada lisää oikeuksia. Joten annetaan pedofiileille myös oikeus tehdä hommiaan kun muuten heillä ei ole samat oikeidet kuin muilla. Tuntuu tosi pahalta jos he jäävät myös ulos samoista oikeuksista mitä homotkin haluavat.

Vieras (nimimerkki)

Homoilu on tosimiesten hommaa. Siinä on naiset vaan tiellä kun raavaat miehet rakastelee.

Vieras (nimimerkki)

Juuri näin! Mielestäni kirjoittaja on saavuttanut kolumnin, ironian tavoitteen provosoimalla ja saaden näin ihmiset reagoimaan ja keskustelemaan! Pointtina ei ole se, ovatko tekstin väitteet juuri näin tai eivätkö ole ja voiko läskiyttä ja homoutta rinnastaa toisiinsa... Keskustelu on saatu aikaan, ihmiset ovat alkaneet ajatella..toivottavasti myös omilla aivoillaan!
Ps. olen samaa mieltä siitä, että Raamatun lauseita ei tulisi irroittaa asiayhteyksistään tai Raamatun aikaa/yhteiskuntaa tuntematta. Irroittamalla yksittäisiä lauseita joudutaan vain kauemmas totuudesta ja yht'äkkiä Raamatusta löytyy perusteluja asioille, joista tuhansia vuosia sitten ei ollut hajuakaan!

Vieras (nimimerkki)

muuten hauska kolumni ja nimittelyä ajatellessa hyvin tarpeellinen. Toisaalta, jos katsoa kaupassa, mitä löytyy kovasti ylipainoisen ostoskärrystä ja mitä hyväkuntoisen korista, ymmärtää kyllä, mistä "erilaisuus" saa alkunsa. Ruokatavat otetaan kotoa mukaan. Toisaalta myöskin suhtautuminen erilaisuuteen. Mistä homous saa alkunsa? Estäisikö homoutta suvaitsemattomuus?

Janne G Pirinen

Nyt masentaa. Pakko mennä ahmimaan.

A. Salminen (nimimerkki)

"Raamattu ei hyväksy läskejä, sillä ylensyönti on ollut yksi seitsemästä kuolemansynnistä jo ikuisuuden."

Läski ihminen ja ylensyönti ovat kaksi eri asiaa. Koko kirjoitus kuitenkin perustuu siihen, että nämä olisivat yksi ja sama asia, joten kirjoitus on vain aivotonta suunsoittoa, mikä lienee sen tarkoituskin, kun ei parempaan pystytä tai henkistä laiskuutta ei viitsitä.

Vieras (nimimerkki)

...silkkaa p****puhetta blogin täydeltä. Alkaa asiat olla siinä pisteessä että sympatiani ovat kääntyneet täysin kirkon puolelle. On aika liittyä takaisin kirkkoon! Miltähän homoista tai kirjoittajan mainitsemista "läskeistä" tuntuu, kun näkevät toisten ajavat heidän asiaansa - puhtaasta omahyväisestä julkisuudenkipeydestä. Jos asia ei saisi niin suurta julkisuutta tuskin tätäkään blogistia paljoa kiinnostaisi koko juttu.

Vieras (nimimerkki)

Lehkamo on mun suosikki! Olen lukenut hänen mielipiteitään jo useasta eri paikasta, ja olen alkanut epäillä hänen olevan mielikuvitukseni tuote tai ainakin jonkinlainen huumorihahmo. Oikeasta ihmisestä ei nimittäin noilla mielipiteillä voi olla kyse.

Emmi-ex =) (nimimerkki)

Minäpä täällä =) Hahahhahahaa! Olipas kirjoitus. Jätin homoillan katsomatta, koska se kuulosti siltä, että en todellakaan halua katsoa sitä. Katsoinpa sen myöhemmin kuitenkin netistä. Ei olis pitänyt.

Muuten, kaksi kaveria, jotka ei siis tunne sua, julkaisi tän linkin seinällään. Oot melkein julkkis.

Vieras (nimimerkki)

Aivan lapsellinen juttu. Mitä sinuakaan kirkko kiinnostaa? Tiedätkö edes mikä se on tai mitä siellä yleensä tehdään? Koska olet viimeksi käynyt siellä muuten kuin jossain sukujuhlissa tai tyttö- eli pariystävän pakottamana? Mikä sinäkin olet pilkkaamaan jotain sellaista, mistä et tod.näk. tiedä juuri yhtään mitään?

Vieras (nimimerkki)

Jos tällä maailmankaikkeuden luojalla, jolla on paljon erilaisia lempinimiä ympäri maailman, on yli 100 miljardia galaksia käsittävän ja kiihtyvällä vauhdilla laajenevan kokonaisuuden hallinnan lisäksi mielenkiintoa siihen, onko porvoolainen Pertti "sillai" Maarit vai Markun kanssa, voi todeta tämän olevan melko turhamainen.

Alkuräjähdys tapahtui 13,7 miljardia vuotta sitten ja vasta hiljattain estradille on astunut yksi luomus, joka kertoo, mitä kaikkea tämän luomistapahtuman alkuunpanija haluaa? Kuinka ollakaan nämä tahtotilat ovat yleensä jonkun ihmisryhmän etuja palvelevia. Rinnalle on täytynyt keksiä kaikenlaisia pahan ilmentymiäkin, jotta ihmiset eivät vain ajattelisi omilla aivoillaan ja uskoisi "väärällä tavalla".

Jos Lähi-Idän pakanauskontojen perinnekertomuksista paljolti koostuvan Raamatun sanaa noudatettaisiin sanatarkasti, mehän emme saisi syödä lihaakaan sunnuntaisin. Kurittomat teinitkin pitäisi viedä kivitettäväksi kylän reunalle?

Vieras (nimimerkki)

mitä jos on silmälasipäinen, läski homo?

Vieras? (nimimerkki)
Lisää ideoita (nimimerkki)

Jees. Homot ja läskit vois perustaa uuden kirkon, jossa tunnustus ei enää perustu mihinkään! Mäkinen olisi varmasti innolla lähdössä mukaan ja iso liuta papeista, ainakin nuoremmasta päästä. Niin, ja melko lailla kaikki naispapit.

Homoläskihääseremoniakin olisi mahdollista rakentaa ihan uusiksi. Uusi "homoläskiliitto" olisi mahdollista solmia itseasiassa vain homon ja läskin kesken, lisäksi mukaan on mahdollista ottaa joko koira tai pesukone. Edellytykseksi voitaisiin vaatia ainakin yhden osapuolen kyky tuntea/osoittaa rakkautta. Lisääntymiskykyä ei edellytettäisi, eikä mahdollisten jälkeläisten kastetta, niinkuin nykyään. Rippikouluja ei tarvittaisi - ne voisi korvata aikuistumis-/luonnonsuojelu-/askartelu-/homo-/läski-leireillä.

Adoptoida voisi vain läskejä koiria tai homoja pesukoneita. Muttei yhtäaikaa.

Mitäs sanotte?

Toimituksen poiminnat